Bruiloft DJ huren

DJ Bruiloft

DJ huren voor je bruiloft? Bij DJBram.nl huur je een ervaren bruiloft DJ voor jouw trouwfeest. Met ruime ervaring en met ervaren DJ’s zorgen wij voor een onvergetelijke bruiloft. Je boekt al een bruiloft DJ vanaf €500,- voor een hele avond.

Bruiloft DJ boeken

Het is belangrijk om een weloverwogen beslissing te maken als het aankomt op het boeken van de DJ voor jullie bruiloft. Bij DJBram.nl ben je verzekerd van een ervaren allround DJ die weet in te spelen op de bezoekers op je feest. Door het gemengde publiek is het altijd zoeken naar de beste DJ voor het feest, DJBram.nl heeft hierom diverse DJ’s met allen een eigen stijl. Aan de hand van de wensen koppelen wij de beste DJ.

Intake en voorbereiding

Een goede voorbereiding is het halve werk. Er vind een uitgebreide intake plaats waarna er direct contact is tussen jullie en de DJ die komt draaien. De laatste zaken worden dan nog afgestemd om te zorgen dat er niets verkeerd kan gaan. Ook wordt er contact opgenomen met de locatie om te zorgen dat ook met hen alle details en bijzonderheden te overleggen.

Extra opties bij trouwfeest DJ

Naast de DJ met (of zonder) show is het mogelijk om extra’s te boeken. Je kunt hierbij denken aan een saxofonist bij de DJ, een verlichte dansvloer of een fotobooth. Tijdens het boeken geef je dit aan en alles wordt voor je geboekt en ingepland!

Boek nu jouw bruiloft DJ bij DJBram.nl

Met onze ervaring en onze top DJ’s verzekeren wij jullie van een fantastisch feest. Neem snel contact op om jouw DJ en eventueel extra’s te boeken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *